Foglalkozás egészségügy/üzemorvos Budapesten


DokumentumokA dokumentumok szerződött partnerek számára letölthetők.
Jelszó:
1. A foglalkozás-egészségügy (üzemorvoslás), a munkaügy és a munkavédelem harmónikus együttműködését garantáló dokumentum.Gyakran előfordul, hogy a munkaügy helytelenül tölt ki az alkalmassági vizsgálatokra a beutalót, nem megfelelően jelöli be a kockázatokat, a foglalkozás-egészségügyi orvos nem ismeri a munkakörülményeket. Ezek a gyakori hibák sok komolyabb probléma forrásai lehetnek, pedig egy a kooperációt és átláthatóságot javító szabályozással könnyedén elkerülhetőek lennének.
2. Egészségügyi nyilatkozatEgy megfelelően elkészített egészségügyi nyilatkozat sok (esetleges egészségkárosodás miatti) pertől mentheti meg a céget. A dolgozó ezt kitöltve érkezik az alkalmassági vizsgálatra. Munkáltatói perek tapasztalatát építettük bele nyilatkozatunkba, hogy ezzel elkerüljék a felesleges pereket.
3. Hiányzás menedzsmentEz a dokumentum racionalizálja cégénél a betegszabadságok gyakoriságát. A többszintű és a hiányzás hosszához is alkalmazkodó szabályozás jelentős munkaerő többletet hozhat.
4. Járványügyi támogatásMit tegyen a cég járvány esetében? Milyen kommunikációk és egyéb lépésekre van szükség –ebben segít ez a dokumentum.
5. Alvási apnoe tesztekA balesetek hátterében igen gyakran ez a betegség áll. Szűrje egy egyszerű teszttel dolgozóit, hogy a szükség esetén kezelhető betegség ne okozzon balesetet!
6. Szabályos foglalkozás-egészségügyi szerződésA törvényi szabályozást követő szabványos foglalkozás-egészségügyi szerződés tiszta, átlátható viszonyokat hoz létre, világos felelősségi körökkel.
7. Az elsősegélynyújtásrólHány elsősegélynyújtóra van cégének szüksége, milyen gyakran kell Őket képezni, és mik a jelenlegi szakmai protokolok az elsősegélynyújtásban? Nem mindegy: emberélet múlhat rajta.

Foglalkozás egészségügy / üzemorvos Budapesten