Foglalkozás egészségügy/üzemorvos Budapesten

Rólunk

Cégeink -a Doktorg Bt és a Doctor for Business Kft. - 1999 óta áll az egészségügy szolgálatában. Foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) ellátásban tapasztalatunk van vegyi anyag, élelmiszer, építő, fémszerkezetgyártó hazai és multinacionális cégekkel, továbbá szervízekkel, boltokkal, irodákkal, oktatási intézményekkel.

Vezető orvosunk szemlélete és közgazdász végzettsége lehet az alapja annak, hogy az általunk nyújtott üzemorvosi (foglalkozásegészségügyi) szolgáltatásokat mindig költséghatékonyság szempontjából közelítjük meg: olyan szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani, melyen Ön többet spórol, mint amennyibe az kerül.

Alapelvünk ugyanis, hogy az egészséges munkavállaló minden cégnek az érdeke. Egyre több cég építi be stratégiájába dolgozói egészségének védelmét, fejlesztését; pontosan ez a feladata a foglakozás egészségügynek. Kutatások azt mutatják, hogy a munkavállalók egészségébe fektetett pénz többszörösen megtérül! Csökkennek a hiányzások, a munkahelyi balesetek, mérséklődik az elvándorlás, nő a dolgozók munkabírása, és javul a cég belső és külső megítélése. Ennek érdekében minőségi üzemorvosi ellátásra törekszünk, amivel Ön időt, pénzt, energiát és néha (egészségkárosodás miatti) pereket spórol meg.

Munkánkat méltatja, hogy ellátott munkáltatónk többször kiérdelmelte a Egészséges Munkahely díját, üzemorvosi cégünket pedig \"kivállóság a foglalkozás-egészségügyben\" díjjal méltatták.

Az igazi siker a munkaügy, munkavédelem és foglalkozás-egészségügy(üzemorvoslás) könnyen átlátható és jó együttműködésével érhető el, ezt számos kooperációt segítő irányelvvel, dokumentummal támogatjuk.


 Kérdése van?

» Kapcsolatfelvétel

Vagy hívjon telefonon!
30-211-8370
Koppány dr.


Foglalkozás egészségügy / üzemorvos Budapesten